خبر

هشدار و انتقاد ازسکوت مدافع حقوق بشر وبرنده جایزه صلح نوبل دربرابر تجاوز بحقوق اقلیت مسلمان

32
هشدار برندگان نوبل به آنگ سان سوچی نسبت به «پاکسازی قومی» اقلیت مسلمان درمیانمار
سایت حقوق بشر ایران، ۱۲ دی ۱۳۹۵۰۱ ژانویه ۲۰۱۷ : ده‌ها برنده جایزه نوبل در یک نامه سرگشاده آنگ سان سوچی را متهم کردند که منفعلانه نظاره‌گر رفتار ارتش میانمار با اقلیت مسلمان است.
به گزارش زمانه، آن‌ها در این نامه که به شورای امنیت سازمان ملل فرستاده‌اند نوشته‌اند که آنگ سان سوچی، رئیس دولت میانمار آگاه است که در کشورش فاجعه پاکسازی قومی و جنایت علیه بشریت در جریان است.
درمیان امضاکنندگان این نامه نام برندگان نوبل، شیرین عبادی، دزموند توتو، ملاله یوسف‌زی، محمد یونس وخوزه راموس هورتا دیده می‌شود.
۸۹ درصد از مردم میانمار بودایی، ۴ درصد مسیحی، ۴ درصد مسلمان و ۱ درصد نیز پیرو آیین هندو هستند.
بودایی‌ها می‌گویند مسلمان روهینگیا بنگلادشی هستند وباید به کشورشان بازگردند. مسلمانان روهینگیا که چندین نسل است که در میانمار زندگی می‌کنند، خود را میانماری می‌دانند. آن‌ها در استان راخین زندگی می‌کنند اما از حقوق یکسانی با دیگر مردمان میانمار برخوردار نیستند.
 سازمان ملل درتاریخ
۱۶دسامبر/ ۲۶ آذر دولت میانمار به دلیل رفتارش با اقلیت مسلمان روهینگیا به شدت مورد انتقاد قرار داد.
 کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد از گزارش‌های روزانه درباره کشتار، تجاوز و آزار اقلیت مسلمان میانمار خبر داده است.
 آنگ سان سوچی، فعال سیاسی وازمدافعان حقوق بشر وبرنده جایزه صلح نوبل درسال
۱۹۹۱ پیش ازاین نیز به خاطر سکوتش دربرابر تجاوز به حقوق اقلیت مسلمان درمیانمار مورد انتقاد قرارگرفته بود.%
[su_button url=”http://www.humanrights-ir.org/?p=1657″ target=”blank” style=”stroked” background=”#2972f2″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”icon: chain”]ادامه مطالب[/su_button]

در باره نویسنده / 

امید بایندری

کنشگر و مدافع حقوق بشر

مطالب مرتبط

اطلاعیه ها

درباره سایت

در این وب سایت و در شبکه های اجتماعی , مدافعان حقوق بشر تورکمنصحرا به کمک شما عزیزان تلاش می کنیم تا صدای مردمی که از دیرباز مورد ظلم و ستم بوده و هستند رو به گوش جهانیان برسانیم.
تمام افراد بشر آزاد زاده می شوند و از لحاظ حيثيت و کرامت و حقوق با هم برابرند. همگی دارای عقل و وجدان هستند و بايد با يکديگر با روحيه ای برادرانه رفتار کنند.

بیشتر از HRDTurkmenSahra کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب