فاصله ایران تا استرالیا …
از قطعکردن سر نوزاد در بلوچستان تا پیوند سر قطع شده در استرالیا
خبر اول در هیچ شبکهی تلویزیونی و هیچ روزنامهیی در ایران منتشر نمیشود!
هیچ یک ازمسئولان صدای مردم محروم بلوچستان را علاوه بر اینکه نمیشنوند، نمیگذارند دیگران بشنوند!
اما خبر دوم یعنی پیوند موفق سر کودک استرالیایی را بخوبی سایتها، روزنامهها و شبکههای مختلف تلویزیون دولتی در ایران پخش میکنند.
قطعسر نوزاد بلوچ و متعاقب آن مرگ مادرش بر اثر عملی که برای خارج کردن بدن نوزاد صورت گرفته بود درست در همان هفته ای اتفاق افتاد که درآوردن بخیههای یک کودک خمینیشهری در بیمارستان، ملت را به فغان و فریاد برآورد.
ولی چرا قطع کردن وحشتناک سر نوزاد بلوچ توسط پزشک و پرستارغیربومی در بیمارستان دولتی چابهار اینقدر توجه مردم را به خود جلب نکرد؟!
مساله در عدم انتشار و همچنین محرومیت مزمن مردم مظلوم سیستان و بلوچستان است. همه چیز آنها امنیتی شده است. جان شان بیارزش شده است. در بلوچستان صدای هیچ بلوچی اکو نمیشود!
اکنون که خبر را شنیدهایم،آیا نمیبایست همهی ما همان برخوردی را که با اتفاق باز کردن بخیه ها داشتیم با این حادثه که در آن جان دو انسان گرفته شده؛ داشته باشیم و حتی شدیدتر از آن اتفاق، به این یکی واکنش نشان دهیم؟!
اگر سر نوزادی در هنگام تولد در استرالیا قطع میشد، هیچ شکی نیست که نخست تمام رسانه های تصویری، اینترنتی و چاپی استرالیا و بعد جهان آن را منتشر و مردم جهان به آن واکنش نشان می دادند.
راستی تلویزیون ایران هم در تمام بخش های خبری اش آن را حتماً بارها منتشر میکرد!
منبع صفحه فیس بوک کارگاه آموزشی شهروندیار
اشتراکگذاری این:
مطالب مرتبط
اطلاعیه ها
-
دسامبر 14, 2022 🛑 اطلاعیه مشترک شورای مدیریت گذار و شورای ملی تصمیم
با ادای احترام به همه رزمندگان انقلاب پرشکوه “زن، زندگی، آزادی” که این چنین قهرمانانه و فداکارانه در سراسر ایران با نظام جنایت پیشه جمهوری اسلامی نبرد می کنند؛با گرامی داشت یاد عزیز جوانان و همه انسان هایی که در راه رهایی ایران و پاسداشت شأن و حرمت انسانی جان فدا کردند؛و با الهام از…
اشتراکگذاری این:
بیانیه 3تشکل ترکمن صحرایی بمناسبت روز جهانی حقوق بشر 2022
روز جهانی حقوق بشر نوید بخش دنیایی مبتنی بر آزادی و برابری دهم دسامبر امسال هفتاد وچهارمین سالگرد روزجهانی حقوق بشر است. سند تاریخی منشور ویا اعلامیه جهانی حقوق بشر بمثابه یک عهد و پیمان بینالمللی در روز دهم دسامبر سال 1948 به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل متحد رسید. ازآن پس این روز بنام روز جهانی حقوق بشر درحافظه تاریخی بشریت برای همیشه…
آخرین دیدگاه ها